ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ




Για να επιτευχθεί η πρόσβαση από κάποιον στα παγκόσμια ταμέια και δομηθεί χρηματοδότηση, υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις: 

  1. Να διαθέτει τον ειδικό κλειδάριθμο για την πρόσβαση στο Παγκόσμιο Ταμείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ λίγοι είναι αυτοί που διαθέτουν τέτοιο κλειδάριθμο σε όλο τον πλανήτη!
  2. Να βάλει ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία για να διασφαλιστεί η επιστροφή των κεφαλαίων, μιας και τα κεφάλαια ειναι κληρονομικά και πρέπει να επιστραφούν ώστε να χρησιμοποιηθούν και από τις επόμενες γενεές.
  3. Να καταθέσει αναλυτική πρόταση (ενδεικτική λίστα έργων, προϋπολογισμός, χρονοδιαγράμματα, κ.λπ.) η οποία θα αιτιολογεί τις δράσεις που θα αναπτυχθούν με την αιτούμενη χρηματοδότηση.
  4. Πρέπει να είναι δημόσιος φόρεας. Μόνο δημόσιος φορέας δικαιούται να κάνει αίτηση για χρηματοδότηση.
Δημόσιοι φορείς είναι: 
α. Βασιλέας
β. Αρχιεπίσκοπος αυτοκέφαλης εκκλησίας
γ. Πρόεδρος/Πρωθυπουργός
δ. Υπουργός Οικονομικών υπο προθποθέσεις
ε. Δήμαρχος* Καλλικρατικού Δήμου.

*Με το νόμο του Καλλικράτη, ο Δήμαρχος αναγνωρίζεται από την παγκόσμια κοινότητα ως αρχηγός κράτους, διότι εκλέγεται και εκπροσωπεί λαό.

    Ο Αρτέμης Σώρρας, έχοντας στην κατοχή του τον ειδικό κλειδάριθμο για την πρόσβαση στο Παγκόσμιο Ταμείο, διαθέτοντας τις απαιτούμενες εγγυήσεις από το προσωπικό του χαρτοφυλάκιο ώστε να εγγυηθεί την επιστροφή των κεφαλαίων, έχοντας εκπονήσει αναλυτική πρόταση με (ενδεικτικά) έργα σε κάθε δήμο, πληρούσε τις 3 από τις 4 προυποθέσεις για την είσοδο του στο Παγκοσμιο Ταμείο για να κάνει αίτηση για χρηματοδότηση.

    Έτσι, ο Αρτέμης Σώρρας ενημέρωσε Δημάρχους της Ελλάδος και του ανατέθηκε Κρατική Εξουσία ύστερα από απόφαση δημοτικού συμβουλίου, με συμβολαιογραφική πράξη, ώστε να ολογκληρωθεί ο συνδειασμός των τεσσάρων προυποθέσεων για τη δόμηση χρηματοδήτησης.

    Διαβάζοντας κάποιος το πληρεξούσιο ανάθεσης Κρατικής Εξουσίας, στη προκειμένη περίπτωση του Δημάρχου Ιωάννη Σαμπάνη του Δήμου Τροιζηνίας, θα αντιληφθεί ότι ο εν λόγω Δήμαρχος, δίνει ΕΝΤΟΛΗ στον Αρτέμη Σώρρα να εισέλθει στο Παγκόσμιο Ταμείο ως φορέας Κρατικής Εξουσίας, κάνοντας χρήση του κλειδαρίθμου του, βάζοντας τις απαιτούμενες προσωπικές του εγγυήσεις, και καταθέτοντας τα (ενδεικτικά) έργα προς υλοποίηση ώστε να πραγματοποιηθεί η χρηματοδότηση. Ταυτόχρονα, ο Εντολέας Δήμαρχος, δεσμεύει με Ορους και Προυποθέσεις τον ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ/ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Αρτέμη Σώρρα, ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των Δημοτών του.

    Επομένως ο Αρτέμης Σώρρας, ενεργεί ως Φορέας Κρατικής Εξουσίας, κάτω από ενα αυστηρό και συγκεκριμένο πλαίσιο που του έχει θέσει ο Δήμαρχος, διαφορετικά η πληρεξουσιότητα είναι ΑΚΥΡΗ.


 

Ο Αρτέμης Σώρρας, που ενεργεί ως ο Εντολοδόχος Θεματοφύλακας, κατέθεσε τον Νοέμβριο του 2013 αίτημα στο Παγκόσμιο Ταμείο για έργα ανοικοδόμησης και ανθρωπιστικής βοήθειας με προϋπολογισμό για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ύψους 2,3 τρις Ευρώ.

Επιμέλεια: Μακρής Γιώργος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: ΓΚΟΡΤΣΟΛΟΓΟΥ 97 (2ος ΟΡΟΦΟΣ) ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Ε-mail: esy.spartis@gmail.com Τηλ. +30 693-4041400

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια