ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΉ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ



Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2015, Ιδρύεται ο Πολιτικος Φορέας <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>. 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί, οτι ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις, ιδρύθηκες ύστερα από εντολή που έδωσαν προς τον Αρτέμη Σώρρα 100 περίπου Αστικοί-Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις, κατόπιν απόφασεως των Γενικών Συνελεύσεων των οργανισμών.




Με λίγα λόγια, η ενέργεια του Αρτέμη Σώρρα να προβεί στην ίδρυση του Πολιτικού Φορέα Ελληνων Συνέλευσις, αντικατοπτρίζει την βούληση Ελλήνων πολιτών η οποία εκφράστηκε μέσα τη Δημοκρατική διαδικασία της ΓΣ των τοπικών οργανισμών.

Συνεπώς, ο Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, είναι Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων που δημιουργήθηκε ύστερα από απόφαση του ίδιου του Έθνους των Ελλήνων.

Και αυτή είναι η ειδοποιός μεταξύ του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και όλων των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων.

Διότι, κάθε κόμα ιδρύεται ύστερα από απόφαση ενός κοματάρχη, και ο η λέξη κόμμα, δηλώνει ξακάθαρα ότι τα κομματα  σκοπό έχουν το κομμάτιασμα, τη διαίρεση των Ελλήνων, σε αντίθεση με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις που είναι αποτέλεσμα της βούλησης των Ελλήνων, και σκοπό και στόχο έχει τη ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ.

Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ
ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια