ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ



Από το 2009 είχε ξεκινήσει να προαναγγέλεται η υπογραφή των Μνημονίων. Ύστερα από τόσα χρόνια, πηγαίνοντας πίσω στα βίντεο της εποχής ακούμε τον τότε Προθυπουργό Κ. Καραμανλή στην προεκλογική τηλεμαχία να προετοιμάζει το τηλεοπτικό κοινό για «πιο δύσκολα, πιο δυσβάσταχτα, πιο οδυνηρά μέτρα» που θα αναγκαστούμε να πάρουμε.


Επικαλούμενος το υπέρογκο δημόσιο χρέος το οποίο λέει είναι κληρονομιά από το ΠΑΣΟΚ, λες και η Νέα Δημοκρατία δεν κυβέρνησε ποτέ ή ήταν απούσα από το Ελληνικό κοινοβούλιο.

Έτσι από το 2009 ξεκίνησε  ξεκίνησε η Ελληνική οικονομική κρίση ή αλλιώς ελληνική κρίση χρέους που ήταν η αδυναμία του ελληνικού κράτους να δανειστεί με χαμηλά επιτόκια απλό τις διεθνείς αγορές ώστε να καλύψει τις υποχρεώσεις του.

Τους επόμενους μήνες ακολούθησε μια συστηματική τρομοκρατία των Ελλήνων πολιτών μέσω των ΜΜΕ ότι η Ελλάδα πηγαίνει για πτώχευση, το κράτος δε θα μπορεί να καταβάλει μισθούς και συντάξεις, η χώρα δε θα μπορεί να προμηθευτεί πετρέλαιο, ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος την παρομοίαζε με σκάφος που βουλιάζει, ώσπου τον Απρίλιο του 2010, βγήκε στο Καστελλόριζο και ανακοίνωσε τη δημιουργία του «μηχανισμού στήριξης» και δρομολόγησε την υπογραφή-ψήφιση του πρώτου Μνημονίου από την Ελλάδα προκειμένου να δανειοδοτηθεί (ξανά !!!!) ώστε να μη πτωχεύσει.

Σε αυτό το 1ο Μνημόνιο, που κανένας δε το διάβασε, αλλά όλοι το ψήφισαν μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, πραγματοποιείτε η ολοσχερή κατάσχεση της Ελλάδος από δανειστές, και η παραχώρηση αμετάκλητα και άνευ όρων της εθνικής κυριαρχίας.

Που επι λέξη λέει: «Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΧΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Ή ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ»

Το συγκεκριμένο απόσπασμα επαναλαμβάνεται σε όλα τα μνημόνια που υπεγράφησαν μετέπειτα. Αν αναλύσουμε τη φράση αυτή βλέπουμε την πλήρη κατάσχεση της Ελλάδος από το 2010 και μετά. Δηλαδή το Ελληνικό κράτος έχει ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από την  ΑΣΥΛΙΑ την οποία έχουν όλα τα Εθνικά περιουσιακά στοιχεία. 

Δηλαδή, δίνοντας ένα απλοϊκό παράδειγμα για να αντιληφθούμε την ασυλία των εθνικών περιουσιακών στοιχείων μπορούμε να πούμε το εξής: 

Ένας ηλεκτρολόγος αναλαμβάνει να αλλάξει τις λάμπες στην κεντρική πλατεία σε έναν οποιοδήποτε δήμο της Ελλάδος, αλλά ο Δήμος αρνείτε να τον πληρώσει. Ο ηλεκτρολόγος αυτός δεν μπορεί να κατασχέσει τμήμα της πλατείας προκειμένου να αντισταθμίσει την οφειλή, γιατί η πλατεία ως δημοτικό περιουσιακό στοιχείο, δηλαδή που ανοίκει σε όλλους τους δημότες, έχει ασυλία. 

Έτσι, όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος, λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμοι, αρχαιολογικοί χώροι, αποτελούν περιουσία του Ελληνικού έθνους και έχουν/είχαν ασυλία. Ε, από αυτή την ασυλία έχει παραιτηθεί το Ελληνικό κράτος αμετακλειτα και άνευ όρων και η Ελλάδα είναι κατασχεμένη από το 2010 και μετά.

Συνεχίζοντας την ανάλυση λέει ότι παραιτούνται αμετάκλειτα και άνευ όρων επι της  ασυλίας των περιουσιακών στοιχείων «ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ή ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ». 

Τι σημαίνει αυτό; Όπως είπαμε προηγουμένως περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ολοι οι Ελληνεσως κληρονόμοι από γενιά σε γενιά είναι οι γέφυρες, πλατιές, λιμάνια, δρόμοι, Ελληνικό κοινοβούλιο, Στρατός, αρχαιολογικοί χώροι, βουνά, λαγκάδια, ποτάμια, λίμνες κλπ κλπ.

Λέει όμως «Ή ΕΝΔΕΧΕΤΕ» μελλοντικά να καταστούν δικαιούχοι. Αυτό σημαίνει ότι αν στο μέλλον ο Ελληνικός λαός καταστεί δικαιούχος ενός νέου περιουσιακού στοιχείου, όπως για παράδειγμα μια πετρελαιοπηγή, Αυτό το περιουσιακό στοιχείο που ΘΑ καταστεί στο ΜΕΛΛΟΝ δικαιούχος, είναι ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ.

Οπότε, αγαπητοί μου αναγνώστες αυτού του άρθρου αντιλαμβάνεστε ποσό άσχημα μας την έχουν στήσει την παγίδα εδώ και παρά πολλά χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια