ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ


Το ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ή ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ όπως αναφέρεται σε όλα τα Μνημόνια της προδοσίας που έχουν ψηφίσει στο Ελληνικό κοινοβούλιο από το 2010 και μετά, είναι η ανώτερη αρχή του πλανήτη όπως περιγράφεται στο σύγγραμμα του Emer Vattel ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ Ή ΑΡΧΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ το οποίο αποτελεί μια μνημειώδη πραγματεία που επηρέασε την εξέλιξη του διεθνούς δικαίου.

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, όπου γίνεται αναλυτική επεξήγηση για το πως η Ελλάδα είναι κατασχεμένη από την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και μετά, θα αναλύσουμε την τελευταία φράση της παραγράφου αυτής, προκειμένου να αντιληφθούμε πως πρέπει να ενεργήσουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες ως Ελληνικό Έθνος προκειμένου να ανακτήσουμε την Εθνική Κυριαρχία την οποία έχουν απεμπολήσει με χαρτιά όλες οι προδοτικές κυβερνήσεις της Ελλάδος.


Όπως είδαμε, η Ελλάδα έχει παραιτηθεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και άνευ όρων από οποιαδήποτε ασυλία επι των περιουσιακών της στοιχείων της οποίας είναι ή ενδέχεται μελλοντικά να καταστεί δικαιούχος. 

Η επίμαχη παράγραφος κλείνει με τη φράση «ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ»

Πάμε να δούμε όμως τι σημαίνει αυτό. Εκ πρώτης όψεως όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πως με αυτή τη φράση, οι συντάκτες των μνημονίων ομολογούν, μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά, πως υπάρχει ένα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ το οποίο είναι πάνω από τα μνημόνια και είναι σε θέση να τα καταργήσει, φτάνει να ενεργοποιηθεί.

Έχοντας ως σημείο αναφοράς το σύγγραμμα του Vattel, «Το ΔΙΚΑΙΟ των Εθνών», το οποίο περιγράφει όλες τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από ένα Έθνος.

Η βασικότερη Αρχή η οποία απορρέει ως υποχρέωση από ένα Έθνος είναι η Άσκηση Κυριαρχίας. Όπου «ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ» σημαίνει ότι  ΑΡΧΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ [ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ . ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ] ΚΑΙ ΑΡΧΩ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ.

Συνεπώς, Κυριαρχία είναι η κληρονομική υποχρέωση που έχει ένα Έθνος, την οποία υποχρεούται να ασκεί προκειμένου να διαφυλάξει εις το ακέραιο όλα τα κληρονομικά περιουσιακά του στοιχεία, υλικά και πνευματικά.

Και όταν λέμε ότι είναι Υποχρέωση, εννοούμε ότι είναι υποχρεωτικό και όχι κάτ επιλογή, γι αυτό άλλωστε υποχρεούμαστε να υπηρετούμε στρατιωτική θητεία ως Έλληνες, διότι υποχρεούμαστε να υπερασπιζόμαστε την Εθνική μας Κυριαρχία ακόμα και με την ίδια μας τη ζωή, και όταν κάποιος λιποτακτήσει ειδικά σε καιρό πολέμου, τότε τιμωρείτε με την εσχάτη των ποινών που είναι ο θάνατος.

Επειδή όμως στις μέρες μας βιώνουμε έναν ιδιότυπο πόλεμο ο οποίος πραγματοποιείτε εκ των έσω, έχοντας προδοτικές κυβερνήσεις οι οποίες εκλέγονται θα έλεγε κανείς με όχι και τόσο ξεκάθαρο τρόπο, μιας και αυτός που μετράει τις ψήφους είναι μια ιδιωτική εταιρεία, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο ώστε ως Έθνος να κάνουμε Κάθετη Άσκηση Κυριαρχίας, απευθείας από το Έθνος.

Και να διευκρινίσουμε ότι όταν λέμε Ελληνικό Έθνος, δεν εννοούμε μόνο όσους Έλληνες ζουν εντός της α Ελληνικής επικράτειας, αλλά τους Έλληνες από άκρη σε άκρη στον πλανήτη ανεξάρτητα με το που διαβιώνουν.

Κατά συνέπεια, αντιλαμβανόμαστε πως το Ελληνικό Έθνος, δηλαδή όλοι οι Έλληνες σε ολόκληρο τον πλανήτη πρέπει να ασκήσουν Κάθετη Εθνική Κυριαρχία. Αυτό όμως δε μπορεί να γίνει άναρχα και με οχλαγωγία τύπου συλλαλητηρίων να παίζουμε ξύλο με τις αστυνομίες.

Αυτό πρέπει να γίνει Συντονισμένα, Συγκροτημένα και με βάση την Ελληνική και παγκόσμια νομοθεσία προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι το πρώτο στάδιο είναι να πραγματοποιηθεί νομική συγκρότηση/σύσταση του Ελληνικού Έθνους, δηλαδή το ίδιο το Ελληνικό Έθνος, οι ίδιοι οι Έλληνες,  να δημιουργήσουν τον δικό του θεσμό εκπροσώπησης.

Γιατί, μέχρι σήμερα  έχουμε μόνο τον μηχανισμό Ελληνικό Κράτος ο οποίος αποδεδειγμένα  πλέον ενεργεί ενάντια στους Έλληνες.

Οπότε λοιπόν, έχοντας εις γνώση μας πλέον τις υποχρεώσεις μας ως Ελληνικό Έθνος, από το 2015 και έχουμε ξεκινήσει εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες, εντός και εκτός Ελληνικής επικράτειας να δημιουργούμε το θεσμό εκπροσώπησης, την νομική οντότητα εκπροσώπησης του Ελληνικού Έθνους με την επωνυμία «Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ως αστικές εταιρείες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κοινό καταστατικό.



Μόνο με αυτό τον τρόπο θα ενεργοποιήσουμε το Αναγκαστικό Δίκαιο, μέσω των οργανισμών Εκπροσώπησης του Ελληνικού Έθνους, όπως αναφέρουν τα μνημόνια προκειμένου να σταματήσουμε ότι έχουν κάνει οι προδότες πολιτικοί, κάνοντας κάθετη Άσκηση Κυριαρχίας.

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΣ.... Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ  ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια